ΒιογραφικόΆρθρα & ΘέματαΣυγγραφικό ΈργοΕπικοινωνία
   
Βιογραφικό

www.hardtwaldklinik1.de
HWK / Zwesten
(1974 - 1978)

www.shg.kliniken.de
Suchtabteilung Ludweiler
(1983 - 1985)
 
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949.

Απόφοιτος του Δ΄ Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Το 1975 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στην τότε Δ.Γερμανία δίπλα στον καθηγητή G.Wolf. Συνέχισε στο Κέντρο Κοινωνικής Ψυχιατρικής του Saarbrücken δίπλα στον καθηγητή W.Schmidt. Ειδικεύτηκε στην Νευρολογία και την Ψυχιατρική. Παράλληλα απέκτησε τον επιπρόσθετο τίτλο της Ψυχοθεραπείας και έγινε τακτικό μέλος της Γερμανικής Εταιρίας Ιατρικής Ψυχοθεραπείας (AÄGP).

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Saarland με διατριβή σχετικά με τις δυνατότητες αποκατάστασης ψυχικά ασθενών. Διετέλεσε διευθύνων ιατρός (Chefsstelerträtentder oberarzt) του Κέντρου Κοινωνικής Ψυχιατρικής του Saarbrücken με ιδιαίτερες ευθύνες στο τμήμα εξαρτημένων ασθενών του Κέντρου και διδάσκων στο Ψυχοθεραπευτικό Ινστιτούτο του Saarbrücken (Sorialpsychiatrischer Institut Saar - S.I.S.) Υπήρξε μέλος της εταιρείας αποκατάστασης ψυχικά αρρώστων (Rehabilitations Hilfe Saar) και της εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας του Saarbrücken (V.P.P.S).

Από το 1985 καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας, για τα γνωστικά αντικείμενα Ψυχιατρικής και Νευρολογίας. Παράλληλα - από το 1988 - υπέυθυνος της συμβουλευτικής κοινωνικής υπηρεσίας του ιδρύματος.
Από το 2016 , ομότιμος καθηγητής του Α.Τ.Ε.Ι, σήμερα Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

 
 
SHG-Kliniken Sonnenberg
www.shg-kliniken.de
Zentrum für sozial-psychiatrie Saarbrücken (1980 - 1985)

www.teiath.gr
Τ.Ε.Ι. Αθήνας (1985 - )